TOKAT / ERBAA - Erbaa Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

Şbt

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. dönem veli toplantısı yapıldı. Toplantıda velilere hitap eden Okul Müdürümüz Mesut ÜNAL, okul başarısı için veli-okul işbirliğine vurgu yaptı. Öğrencilerin durumları ile gerekli bilgilendirmeler yapıldıktan sonra velilerin sorularına cevap verildi. Akabinde veliler sınıf ve ders öğretmenleriyle görüşerek öğrencileri hakkında bilgi aldı. Toplantıya katılan velilere sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine dair bilgiler verildi.

Eyl

İlcemiz esnaflarindan Fatih Başara ailesinin Makbule Dilek Basara adina  okulumuza yaptirdigi spor,resim ve muzik atolyelerimizin acilisini gerceklestirdik.Acilis  Erbaa Kaymakami İsmail Altan Demirayak,Tokat milletvekillerimiz , Belediye baskanlarimiz ve sivil toplum kuruluslarimizin degerli uyelerinin katilimiyla gerceklesti. Katilim saglayan herkese okulumuz  adina tesekkur ederiz