TOKAT / ERBAA - Erbaa Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

Haz

İlçemiz Belediye Başkanı Ecz. Hüseyin YILDIRIM Okulumuzu Ziyaret ettiler. Öğrencilerimizle sohbet edip, çeşitli hediyeler takdim ettiler. Öğrencilerimiz çok mutlu oldular.

Emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 8/B Sınıfı öğrencilerimiz Mezun oldular. Öğretmenlerimiz Ümran GÜLEÇ ve İlker USTA´ya teşekkür ediyor, Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haz

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 8/A Sınıfı öğrencilerimiz Mezun oldular. Öğretmenlerimiz Armağan ÖZER ve Yasemin SIRDAŞ´a teşekkür ediyor, Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Montessori Eğitim Semineri

Haz

Okulumuz 5/A Sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Soner ARSLAN ve Yakup YILDIRIM 3 Tepelerde Piknik Yaptı.Öğrenciler gönüllerince eğlendiler. Güzel havanın tadını çıkardılar.

Öğrencilere burada doğa sevgisi, piknik sonrası doğayı nasıl bırakmaları gerektiği bilinci oluşturulması amaçlanmıştır.

May

Okulumuz 3. Kademe Öğrencilerine toplu Doğum Günü Kutlaması yapıldı.

May

Okulumuz Rehberlik Servisi Terafından hazırlanan "Özel´İz" Dergimizin ilk sayısı

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.

May

Okulumuz 5/A Sınıfı Öğretmenleri Soner ARSLAN ve Yakup YILDIRIM tarafından Hazırlanan Kilden yapılan İtfaiye Çalışması. Öğrencilere Trafik dersine yönelik olarak ambulans materyalinden sonra itfaiye materyali hazırlandı. Böylelikle öğrencilere trafikte önceliği ve önemi olan araçların tanıtımı amaçlanmıştır.

May

Özel Çocuklar Güzel İnsanlar Projesi Anı Bibloları tamamlandı.

May

Öğrencilerimizin ve Öğretmenlerimizin emekleriyle hazırlanan etkinlik örnekleri. Öğrencilerimizin ince motor becerilerini arttırma, el-göz koordinasyonlarını arttırma, doğa ve hayvan sevgisi kazandırma vb. amaçlarla öğrencilerin aktif katılımları ve öğretmenlerin rehberliği ile hazırlanan el emeği çalışmalar.

May

Okulumuz 2. ve 4. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Merve AKIN, Elif Özge ÇİTİL, Merve KOÇHİSAR ve Ahmet DURUPINAR Park Vadide Piknik Yaptı. Öğrenciler gönüllerince eğlendiler. Güzel havanın tadını çıkardılar.

Öğrencilere doğa sevgisi, piknik sonrası doğayı nasıl bırakmaları gerektiği bilinci oluşturulması amaçlanmıştır.

May

Engelliler Haftası Etkinliği Olarak Parkvadi´de I. II. ve III. Kademe öğrencilerinin, tüm öğretmenlerin ve personelin katılımıyla Okul Kahvaltısı Yapıldı. Hava yağmurlu olmasına rağmen etkinlik çok güzel olarak tamamlandı.

Katılımlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

1. Sınıf Doğum Günü Kutlaması

Anneler Günü Panomuz